Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A 20 éves Justint maga a Miley papája, Billy Ray Cyrus mutatta be csemetéjének. A srác egyébként a papa tehetségkutatójában, a Nashville Star-ban tünt fel. Billy Ray azóta is úgy gondolja: Justin a tökéletes srác a kislánya számára. Pláne ha még azt is hozzátesszük, hogy a fiú fehérneműmodell, és tökéletes Testtel áldotta meg a sors!!! Na ugye!! Novemberben Justin megkérte Miley kezét egy discóban és Miley el is fogadta, bár ahogy beszélik Miley másnap rájött hogy nem kellett volna. Már nincs eljegyezve!!!

 

 

A High School Musical filmek üdvöskéje mégsem lesz menyasszony... olyan pletykák keringtek, ugyanis, hogy Zac Efron - Vanessa filmbeli partnere, aki a való életben is a pasija - minden bátorságát összeszedte és megkérte kedvese kezét. Egyes források már azt is tudnivélték, hogy merre lesz az esküvő de Zac tisztázott mindent és elmondta, hogy meg sem fordult még a fejében a házasság... a rajongóknak ez egy kis megkönnyebbülés... Vancsinak meg egy szelet citrom...

 

 

 

MÁR KÉSZÜL A HSM 4!
Kiderült, hogy a híresztelés igaz volt: Valóban lesz HSM4!

A FOLYTATÁS
A HSM stábja már a 4.-en gondolkodik. Eszük ágában sincs végleg befejezni a sikeres szériát, hiszen milliókat tett boldoggá az első 3 rész! ,,MÁR ÍRJUK A NEGYEDIK FILM FORGATÓKÖNYVÉT''. -Árulta el Rick Ross, A Disney Channel főnöke. Azt azonban nem volt hajlandó elárulni, vajon Zac, Vanessa és Ashley visszatér-e a következő epizódban.


A PROBLÉMA
Az igazi baj az, hogy a forgatókönyvírok eleve 3 részben gondolkodtak, a srácok és a csajok számára ugyanis a 3. filmben véget ér a suli. A szereplők nemrégiben ki is jelentették, hogy ha rajtuk múlik, nem lesz több musical. A shownak márpedig mindenképpen folytatódnia kell, ezt a készítők is tudják. Úgy tűnik, remekül kezelik a helyzetet.


AZ ÚJ FŐSZEREPLŐK?
Egyesek szerint az új részben azok a szereplők fognak nagyot villantani, akik a 3. epizódban új  szereplőként tűnnek fel. Matt Prokop, Jemma McKenzie-Brown és Justin Martin alkotja majd az új zseniális triót, akikért mindenki megőrül.Rick Ross azonban azt még elárulta, hogy mindenképpen szeretné, ha a régi hármas visszatérne a 4. részben is. ,,Borzasztóan jó lenne összehozni Zac-et, Vanessát és Ashley-t a 4. részben. Már dolgozunk a probléma megoldásán.''-nyilatkozta a Disney fejese.

A RAJONGÓK VÁLASZA
De mit szólnak majd a rajongók, ha mégsem sikerül visszahozni a híres bagázst? Néhányan úgy gondolják, hogy Zac és haverjai távozása után a HSM már nem lesz az igazi, az ő szereplésük nélkül a 4. epizód már csak gyenge utánzata lehet az eredeti 3 résznek. Mivel ezt a stáb is tudja, elkezdődtek a tárgyalások-hiszen nem buli a buli, ha a srácok és a csajok legalább néhány percre nem tűnnek fel a következő részben. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből!