Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kevin Jonas

2009.08.02

Paul Kevin Jonas Teaneckben, New Jersey államban született Denise, korábbi nyelvtanár és Paul Kevin Jonas korábbi lelkipásztor, jelenleg zeneszerző első gyermekeként.Kép
Tagja a 2005-ben megalakult, ma már világszerte ismert Jonas Brothersnek. Kevin a gitáros a csapatban. Először Sons of Jonas volt a banda neve, később változtatták meg. Abban az évben több híresség turnéján voltak előzenekar, mint például Kelly Clarkson, Jesse McCartney, a Backstreet Boys, a Click Five, Aly&AJ, a Cheetah Girls és a The Veronicas.
Első lemezük It's About Time címmel 2006-ban jelent meg csak az Egyesült Államokban. 2009 júliusában Európában is kapható lesz. Az album limitált kiadásban jelent meg, mert a Sony lemezkiadó cég nem akarta nagyon népszerűsíteni a fiúkat, így kénytelenek voltak kiadót váltani. 2007-ben távozniuk kellett a Columbia Records-tól. Még abban az évben leszerződtek a Hollywood Records-szal. Augusztusban megjelent második lemezük Jonas Brothers címmel akkor már az egész világon. Ez hozta meg nekik a nagy áttörést. Minden számukat ők maguk szerezték az albumon, amit összesen több mint 3 millió példányban adtak el a világon.
2008 elején elkezdték promótálni az albumot Amerikán belül a Look Me In The Eyes turnéval. A turnén már a következő lemezükből is adtak elő pár számot.
Ez a lemez A Little Bit Longer néven jelent meg 2008 augusztusában. A sikereket az is növelte, hogy júniusban adta le a Disney Channel a Camp Rock című filmet, amiben a tesók is szerepeltek. Az album a Billboard 200-as listáján elég hamar az első helyre került és sokáig ott is maradt.
2008 júliusában az amerikai Rolling Stones magazin címlapjára kerültek minden idők legfiatalabb bandájaként, ami szakmailag a legnagyobb elismerés a magazinok között.
Július 4-től szeptember 5-ig turnéztak az albummal Burnin' Up Tour néven. Fellépett velük Demi Lovato és Taylor Swift, valamint néhány európai városban Avril Lavigne előzenekara voltak. A turnét megfilmesítették és 2009 februárjában az amerikai mozikba került The Jonas Brothers: 3D Concert Experience címen. A film 3D-s verzióban látható.
A srácok saját sorozatot kaptak a Disney Channelen JONAS címmel, ami májusban debütált a csatornán és már az első részt többen látták, mint a Hannah Montana első epizódjait.
Negyedik albumuk június 16-án jelenik meg világszerte Lines, Vines and Trying Times címmel. Az első kislemezdal az albumról a Paranoid. Az albumon található Fly With Me című szám az Éjszaka a múzeumban 2 c. filmben is elhangzik.

Kevint 2008-ban az amerikai People magazin listáján egyike volt a valaha élt legszexisebb férfiaknak. Körülbelül 2 éve a párja Danielle Deleasa. 2009 július elsején el is jegyezte a lányt.

 

A mappában található képek előnézete Kevin Jonas